Автор: Тъкър Карлсън,  Следвайте Гласове в Нашите лидери разбират, че натискат

...
Автор: Тъкър Карлсън,  Следвайте Гласове в Нашите лидери разбират, че натискат
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Сериозно ли мислите, че можем да победим съюза между Русия и Китай? Някой вижда ли колко мрачно и налудничаво е това?

Автор: Тъкър Карлсън,  Следвайте " Гласове " в 
Нашите водачи схващат, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да докара до заличаване на Запада. Те знаят това, само че все пак го вършат. В изявление в немски вестник през днешния ден украинският президент Зеленски повърхностно загатна, „ о, апропо, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие “. „ Ако Китай се съюзи с Русия, ще има международна война. “ Die Welt.

Ще има международна война, в случай че Китай се сплоти с Русия? Кой може да каже нещо сходно умерено? Както преди малко ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това към този момент се случи. Това не са спекулации, това са обстоятелства. И в следствие от тези обстоятелства, съгласно самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е огромна работа, стига да си върнем Крим. Това е мрачен метод на мислене. Самият Зеленски е доста тъмна мощ. Това е явно, в случай че го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е разрушител. Той забрани християнската религия в страната си и арестува монахини и свещеници.
Watch the latest video at
Преводът на видеото започва след 1:10 минута.
Ако Русия в миналото сплоти сили с Китай, световната надмощие на Америка и нейната мощ ще приключат неотложно. Имаме най-голямата по територия страна в света, с максимален запас от газ в света, дружно с най-голямото население в света и най-голямата стопанска система в света. Така оста Русия-Китай ще бъде не просто по-мощна от Съединените щати, а доста по-мощна. Тя би имала мащаба да управлява по-голямата част от международната стопанска система, комерсиалните пътища, суровините. Тя може да показва военна мощност, която, позьорството настрани, ние нямаме силата да спрем.

Ако Русия и Китай в миналото се обединят, това ще бъде един напълно нов свят и Съединените щати ще бъдат мощно омаловажени. Повечето американци са съгласни, че това ще бъде неприятно. Сега, както Доналд Тръмп планува напълно ясно, това се случва. Благодарение на безразсъдния и самоунищожителен отговор на Джо Байдън на нашествието в Украйна, където той отиде тази седмица, стопанската система на Русия и Китай са сближени. Китайските разноски за съветски артикули са нарастнали с повече от 60 %. Сега Китай внася повече въглища от Русия, в сравнение с през последните пет години. Китайските доставки за Русия пък, са нарастнали с 30 %. Компании като Форд и Тойота се изтеглиха от Русия, спомненте си, че те трябваше да го създадат.
И по този начин, какво следва? Идват китайските производители на коли. Някога китайските коли съставляваха 10 % от всички коли, продавани в Русия, в този момент Китай създава една трета от тях. Можете да видите накъде отива това. Същото се случва със смарт телефоните и редица други потребителски артикули. Не е изненадващо, че китайският юан замества $ в Москва. Китайската валута сега съставлява една пета от всички покупко-продажби на московския стоков пазар. През предходната година е била по-малко от един %. Така че, това са дълбоки и растящи стопански връзки и те са публични, а знае се, че икономическите връзки неизбежно водят до... военни връзки. Затова не трябва да се учудваме, че китайците интензивно оказват помощ на Русия във войната против НАТО, която ние водим. С други думи, страната с повече кораби от всеки различен флот в света, се сплоти със страната, която има повече нуклеарни бойни глави от всяка друга страна в света, с цел да се бие против нас в проксито в Украйна. Това е плашещо.
Проблемът е, че всички забъркани знаят, че това е ужасно, и какъв брой тъкмо е ужасно. Нашите водачи схващат, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да докара до заличаване на Запада. Те знаят това, само че все пак го вършат. В изявление в немски вестник през днешния ден украинският президент Зеленски повърхностно загатна, „ о, апропо, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие “. Die Welt.
Ще има международна война, в случай че Китай се сплоти с Русия? Кой може да каже нещо сходно умерено? Както преди малко ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това към този момент се случи. Това не са спекулации, това са обстоятелства. И в следствие от тези обстоятелства, съгласно самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е огромна работа, стига да си върнем Крим. Това е мрачен метод на мислене. Самият Зеленски е доста тъмна мощ. Това е явно, в случай че го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е разрушител. Той забрани християнската религия в страната си и арестува монахини и свещеници.
О, но той е воин, настояват нашите водачи от Чък Шумър до Мич Макконъл. Не, Зеленски не е воин. Той е инструмент за тотално заличаване. Това не е отбрана от враговете, това е истината и може би по тази причина Джо Байдън е притеглен от него. Днес Байдън кацна в Киев, с цел да насърчи нова международна война. Вижте.
Забелязах сирените за въздушна паника на назад във времето. Странното е, че през вчерашния ден в Киев нямаше никакви въздушни набези, ние проверихме това. Имаше единствено сирени за въздушна паника, таман сега, когато Джо Байдън се разноски пред камерите. Гледахме и репортажите на пратениците на място в Киев, които са в града през последните пет дни и не са чули никакви бомби или ракетни удари. Нито сирени. До момента, когато Байдън се е разходил пред камерите.
CNN: „ Тук съм през последните пет дни, не съм чул никакви детонации, нито въздушни сирени, до преди половин час, когато прездентът Байдън се появи в центъра на Киев. “
Така. Имаме сирени за въздушна офанзива като нужния дребен подробност към тази най-внимателно режисирана война и най-безчестна война в историята, най-фалшивата война. И задачата на тази война е да се изпратят още 500 милиона $ от американските данъкоплатци за Украйна, за държавното управление на Зеленски. Вижте това.
„ Ние обещахме близо 7000 танка и хиляди бронирани машини, хиляда артилерийски системи, над два милиона артилерийски амуниции, над 50 ракетни системи Ванс, противокорабни и противосамолетни защитни системи, всичко с цел да защитим Украйна и това не включва още половин милиард $, които ще ви бъдат изпратени през днешния ден или на следващия ден. Това е от Съединените щати по този въпрос. “
Някой вижда ли какъв брой тъмно и налудничаво е това? Наистина налудничаво. Да, доста американци виждат какъв брой тъмно и налудничаво е това. Вижте цифрите. Колко американци поддържат тази война за народна власт, за която американците по някаква причина не могат да гласоподават. Защо няма народен референдум за всичко това? След като подвигаме страната в името на демокрацията, може би не е зле да изпитаме демокрацията тук, само че не. Всичко е такава гротеска. Направо е оттатък въображението.
Но, представете си, че гледате през прозореца на дома си гледката от Източна Палестина, Охайо, в дома си, който още смърди на химикали, които не са разпознати. И в същото време президентът на Съединените щати прави персонално посещаване на подкупен автократ, с цел да му даде още половин милиард от вашите долари като данъкоплатци, които да отидат за Украйна. В същото време вие сте заклещен в някаква изгубена и забравена част на Охайо – щат, който е оказал помощ да се построи тази страна – а над града ви има облак с формата на гъба, животните умират, водата свети...
И към този момент повече от две седмици от началото на това, когато влакът дерайлира, ФЕМА и администрацията на Байдън отхвърлят да ви окажат финансова помощ под каквато и да е форма. Източна Палестина към момента не е посетена, няма проклета аудиенция от лошотия министър на превоза на Джо Байдън. И след две седмици жителите на Източна Палестина започнаха да виждат, вижте.
„ Какъв федерален отговор?! “
„ Белият дом е нападнат за отговора си на дерайлиралия трен край Източна Палестина. “
„ Ако това беше в столицата Вашингтон, всичко към този момент щеше да е разчистено и щяха да са взети ограничения. “
„ Имам мощно главоболие, откогато всичко стартира. “
„ Изпълнителният шеф посещава мястото на случая след отправените рецензии “
„ Мнозина споделят, че усещат резултати от токсичните химикали “
„ Тази жителка на Източна Палестина, Мелиса Блейк, споделя, че два дни след дерайлирането на токсичните товари, лекарите я диагностицират с изострен бронхит, провокиран от химическите приключвания. “
„ Трудно ми е да вдишвам, гърдите ми са постоянно стегнати, кашлям. “
„ На 53 съм, имал съм две главоболия в живота си, а в този момент всеки ден имам главоболие, откогато стартира следеното горене. “
„ Децата в никакъв случай няма да играят още веднъж на двора, което доста ме натъжава. Не, в никакъв случай няма да е безвредно за тях, съгласно мен. “
„ Днес фамилии се подредиха на опашка за чекове от по 1000 $ на човек. “
„ Достатъчни ли са 1000 $? “
„ Не, не са. Честно казано, не са. “
„ Тед Мърфи не има вяра на управляващите, които споделят, че няма дълготрайни опасности за здравето. “
„ Трябва да се преместя, тъй като не съм в сигурност тук. Няма метод това да е безвредно за нас. “
Но на никого не му пука, и хората в Източна Палестина го знаят. Но контрастът стана прекомерно ослепителен и явен. Американската вода против украинската вода. Едната няма никакво значение, тя в действителност е расистка, а поради другата рискуваме нуклеарна война, с цел да я защитим. Помощ за Зеленски, без отчетност, която никой не знае къде отива, а и на никой не му пука, и помощ за Източна Палестина, която просто не можем да си позволим. За страдание хората в този регион не са украинци, по тази причина Джо Байдън не е изключително заинтригуван да ги посети. За жал, никой от Източна Палестина не е платил на сина на Джо Байдън никакви 80 хиляди $. Ако някой го беше направил, в случай че някой е бил задоволително умен да даде пари на фамилията на Байдън, още преди години, нещата щяха да са разнообразни. И Джо Байдън в този момент можеше и да приказва с тях.
„ Ще приемем законодателство, с цел да предоставим доста повече филантропична помощ – храна, вода, медикаменти, палатки. Друга помощ ще бъде за бежанците от съветската война, ще осигурим помощ за всички, които търсят леговище в други страни. Ще помогнем да се отворят учебните заведения и лечебните заведения. Ще осигурим изплащането на пенсии и обществени помощи за украинския народ, с цел да имат нещо в джоба си. “
Ето че не всичко, което минава през Конгреса, е еднообразно значимо. Повечето закони на Конгреса не значат нищо в дълготраен проект. Ядрената война значи всичко в дълготраен проект. И по този начин, кой е казусът, по който и двете партии имат единодушие? О, това е казусът, който има значение. Така че – няма опозиционна партия. И двете партии наподобява са съгласни, че администрацията, която смъква метеорологични балони с топлочувствителни ракети за 400 хиляди $, е способна да ръководи необикновено комплициран спор в Източна Европа, в който залозите са екзистенциални. Няма проблеми, можем да го управляваме. Всеки забъркан е Уинстън Чърчил.
Никой от страна на републиканците не наподобява погнусен в червата си, че президентът на Съединените щати персонално посети един автократ с автомонтьорски гащеризон, в Киев, до момента в който в това време пренебрегва хиляди поданици на Съединените щати, изложени на токсични химикали, които не можем да установим. Републиканците в Сената имат водач и може да ви е забавно какво той счита за значимо. Ето го.
„ Ще се опитам да обясня на американския народ, че побеждаването на руснаците в Украйна е най-важното събитие, което се случва сега в целия свят. Ако украинците съумеят, това ще ни спести голямо количество пари за напред. Те не ни молят да изпратим войски, молят за финансова помощ. “
Проблемът е, че това не е изразителност. Мич Макконъл има вяра, това което преди малко сподели.
Аз ще ви обясня. Мич Макконъл, Вие не знаете даже по какъв начин да стигнете до най-близката бензиностанция, Вие не сте в положение да обясните на някого по какъв начин да стигне. И напълно не сте в положение да водите опозицията в Сената на Съединените щати.
Но по някаква причина, Макконъл и още доста други републикански водачи, както и водещи на токшоута, са с изцяло промити мозъци от концепцията, че Съединените щати имат изгода от война с Русия. Сега, когато Русия е обединила сили с Китай, с цел да сътвори блок против Съединените щати, който ние не можем да победим, тъй като те ще управляват евентуално по-голямата част от света... съществено?
И Вие, Мич Макконъл, направихте това, апропо. Вие оставихте Тръмп и ето ни тук, изправени сме пред края на контрола върху огромна част от света, тъй като толкоз безразсъдно управлявахте властта, която наследихте. Какъв е вашият отговор на това, Мич Макконъл? Добре пристигнал сте когато и да е в това шоу, с цел да обясните.
Източник:
Превод за " Гласове " Екатерина Грънчарова
 
 
 
 
22 Фев 2023743422 Фев 2023292321 Фев 2023447421 Фев 2023259818 Фев 2023549017 Фев 202310058КоментариВъпрос23 Фев 2023 14:43ч.
Някой, в миналото ще пусне ли това по накоя българска телевизия? Опаа, неточност, то нямало български малките екрани. Били на Централно разузнавателно управление на САЩ. Извинявам се за въпроса.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Телевизията е опиат за народа23 Фев 2023 15:35ч.
Централно разузнавателно управление на САЩ Тв - Нова и Сорос Тв -БТВ
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евгени Георгиев Василев23 Фев 2023 15:31ч.
Тъкър е Лари Флинт на Журналистиката! А някой задава ли си въпроса за какво Русия приказва от 20 години за съюз с китай и все не го прави!? Съюзът Китай - Русия е ориентиран против..... Русия, Китай, типично по Китайски изчака Русия да закъса и предложи услугите си!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и все не го прави!?23 Фев 2023 16:01ч.
Точно това е грешката на Русия. Западът не е благонадежден сътрудник. Общото сред Русия и Китай е НЕ-империалистичеката просвета. И Русия, както Китай, не желае друго, с изключение на своето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Китай няма искания на север23 Фев 2023 18:24ч.
На юг, на юг гледат те и на англосаксите им настръхват от боязън задниците...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Милен Милушев23 Фев 2023 15:32ч.
Kупените от Съединени американски щати и Брюксел продажници в Народното събрание ни вкарват във войната на Запада против Русия в Украйна. Проформа питат Конституционния съд за готовност. Вече са решили да изпълнят заповед от Съединени американски щати да пращат българи да убиват правнуците на своите освободители. Времето ги притиска. Бързат с танковете. Но западняшките танкове без източноевропейско пушечно месо във тип на пехота не правят работа. Ние не можем да дарим танкове, но ще ни принудят за отплата да проводим пехота за поръчителство на позициите на бронираните машини. Западът праща желязо. Кръвта от нас. Такава е ориста на поробените. Убийството на българския лев е въведения. Въвеждането на еврото – камикадзе на България. Дано Русия ги изпревари. Достатъчно неточности позволи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати „ Китай сътвори шпионски балон, който Съединени американски щати не могат да смъкват “ (c)23 Фев 2023 15:33ч.
https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3626045/3626045_900.png
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коджачоджук23 Фев 2023 15:58ч.
" Нашите водачи схващат, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да докара до заличаване на Запада. Те знаят това, само че все пак го вършат. " Аналогично, в тази ситуация с циганина дето три месеца носил подкваса в морето, знае, че нема по какъв начин.. но вяра имал.... па викал: Абе може и да може да го подквася... Ще опитвам... Ама ром.. нито въвлича други, нито заплашва Земята
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Целият свят може да се наложи скоро да се изправи и да се бие23 Фев 2023 16:19ч.
- Зеленски. Какво ли е дало обещание старчето-президент на укрити? Не, няма да се бие целият свят, а единствено граничните територии, сред които не знам за какво е включена и България. Хора бдете и не позволявайте!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ФЪРКАТИЧКО23 Фев 2023 16:24ч.
Пораженец и паникьор. Така не се пазят народна власт и евроценности. Срамувам се за него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Косматичко,23 Фев 2023 18:25ч.
с цел да те ареса П Стоянов, би трябвало да си махнеш брадавиците
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Апропо23 Фев 2023 18:28ч.
индивидът е американец, какви " евроценности " да пази?! Цензурата? Тук ни е разрешено да пишем, с цел да ни разпознават (не тебе, дърта пранго) като побит неблагонадеждни и първи за арест/ликвидиране от " евооценителите "... когато му пристигна времето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Г-жо реститутке23 Фев 2023 22:10ч.
Има мнооого официозни медии, където читателите ще се въодушевяват от твоите мнения. Защо не се преместиш там? Защо се натискаш тук, където хората имат друга позиция и несъмнено не те желаят?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обективен23 Фев 2023 16:40ч.
И цензурата няма да помогне на Украйна добре е да се прочете истината
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абе, що по този начин Байдън отново се е челосал, в Киев ли, във Варшава ли? Нали Русия му даде гаранции за сигурност, пък той за по-сигурно, си турил нишан за снайперист!23 Фев 2023 18:53ч.
То, че всичко иде от главата е ясно, но тия от Б9 за какви първи палуби на Титаник се занатискали, като той без това ще потъне? Особено като настъпи огромното боричкане, там към този момент съсловия и привилегии няма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рис23 Фев 2023 19:29ч.
Добре, че има хора като Карлсон, Ритър, Макгрегор и други с цел да проблясват и искри на разсъдък в западните медии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Б 923 Фев 2023 20:04ч.
Няма ужасно, стягаме източния фронт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байдън: „ Вие сте на първа линия в нашата групова защита. “23 Фев 2023 20:38ч.
Благодарим ти Бай Дъне, къде да цалуваме?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ездра III23 Фев 2023 21:21ч.
[5:8] На доста места ще станат безредици, постоянно ще бъде пращан огън от небето; диви зверове ще трансформират местата си, и нечисти дами ще раждат чудовища. [5:9] Сладките води ще станат солени, и всички другари ще се опълчат един против други; тогава ще се скрие мозъкът, и разсъдъкът ще се отдръпна в своето вместилище. Кой схванал - схванал.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Айде,бе!!!23 Фев 2023 21:43ч.
Общият боен бюджет на Китай и Русия е малко над 300 млрд.долара,а единствено на Съединени американски щати и НАТО е над 1.7 трилиона $.Ами Австралия,Нова Зеландия,Япония,Южна Корея,Швеция,Финландия,Швейцария.....Да изброявам ли още.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бам бум23 Фев 2023 22:09ч.
Думата която търсиш е действителна стопанска система,суровини и запаси а не напечатани хартийки и тоталитаризъм който постанова НАТО върху по слабите страни! Най задлъжнялата страна в света е Съединени американски щати и в случай че някой се осмели да им изиска сметката тогава има два разновидността или да банкрутират или да не престават с войните и глобите като се надяват на сюжет наподобяващ втората международна война! Само че в този момент има дребен проблем и той се назовава нуклеарно оръжие! Сатанистите този път ще би трябвало и те да заплащат цената а освен обикновенните хорица! Затова ще се пробват на дребно по най долният метод да постановат своят надзор!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Изреждай колкото си искаш24 Фев 2023 7:22ч.
1,7 трилиона напечатани зелени хартийки без покритие. Зад тях няма нищо, един балон който като се спука, от Съединени американски щати няма да остане и помен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно обратното23 Фев 2023 22:33ч.
Този тръмпанар явно е " българин " и почитаел на " Гласове ", " Поглед ", " Труд " и другата безмозъчна кал. Т.е. - Тъп, само че твърдоглав.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байдън и Зеленски не са честен императив за света!23 Фев 2023 23:23ч.
Байдън е позор за Америка. Той не е в положение да взима рационални решения за света. А личната си страна подлага на заплаха от бързо и ужасно нуклеарно заличаване. Води света към безумие и не осъзнава това. Време е Русия,Китай,Индия,Пакистан и Иран да сложат ред в света и планетата да продължи съществуването си. А Америка може да бъде още веднъж велика страна,наред с другите нации само че без Байдън и Байдъновци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Али Луя23 Фев 2023 23:33ч.
Докато не се съгради автономност " Нова Хазария ", в случай че ще и милионои хора да бъдат жертвани, няма мира да има.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Idealist24 Фев 2023 0:36ч.
Когато дойдат Ф-16, българи ще бъде този, който ще направи провокация против Крим. Няма да стане, тъй като Китай няма да си оголи гърба и да потъне след Русия. Няма да има втора Опиумна война!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 24 Фев 2023 2:46ч.
съюз сред Рашистка Фашагия и Китай няма, има единствено напъни на маргинали да бъдат видяни поради смешните си напъни да пикаят против вятъра(никой нямаше да чуе за Тъкър Карлсън в случай че той имаше друго мнение).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дали е истина! Виц не може да е.24 Фев 2023 7:17ч.
-Здравей, Владимир. - Добър ден, пан атаман. - Що за град е това? - Изглежда е Киев. - Ами да, това е Киев, само че аз мислех, че е Варшава. Напълно ме объркаха моите момчета от администрацията. Ти какво правиш тук? - Аз управлявам героичната битка на целия свят против съветските орки. - Да, неприятни, доста неприятни са тези съветски орки. Но не им остана дълго. Тяхната войска бяга. Икономиката им е в крах. Просто би трябвало да натиснете. В кой град сме? - Това е столицата на Украйна. - Точно по този начин, това е столицата. И времето е хубаво. Ще ти дам половин милиард, единствено ги натисни. Знаеш ли, аз там имам избори и би трябвало да ги печеля. Кой различен ще пази ползите на елементарните американци? Ако не натиснеш доста обаче, няма да ги печеля. Това ми сподели Тони. - Кой Тони? Блеър? - Не познавам никакъв Блеър. Моят Тони е Блинкен. Буйно момче, храбрец. Именно той ме посъветва да хвърча при вас. Изобщо не го е боязън за мен. Сега рейтингът ми ще се увеличи. Кога различен път американският президент е посещавал воюваща страна. Вие сте във война, нали? - Разбира се, с всички сили. -С кого? - С тези орки, със зелените човечета. - Затова те одобрявам. Убийте всички зелени човечета и ще ви дам пари. Къде сме в този момент? - Пан атаман, ние сме във война. - На фронта, какво ли? Къде са зелените орки? Все отново Тони е гадняр. Изпрати ме на фронта. Ами в случай че руснаците пуснат бомбата? - Каква ти бомба, пан атаман. В никакъв случай! Вие сте това, от което имат потребност.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истина ли?24 Фев 2023 7:29ч.
Когато се съюзят най-мощната стопанска система с най-големите запаси във света, с кого мислите че ще са всички останали? Със затъналата в личните си нерешени проблеми, губеща въздействие и капацитет Америка? Войната на безсилие няма да изтощи по този начин елементарно Русия и Китай, само че НАТО към този момент признава, че не може да насмогне с производството на военна техника за една мижава война в Украйна, без да наруши личните си ресурси. Е, кой е отпаднал в този момент?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати този съюз е гаранция, че нуклеарната война се отсрочва, войната е на икономическия фронт24 Фев 2023 7:37ч.
Играта на Путин е тъкмо това, да изтощи американците, до момента в който не престават да си фантазират, че те го изтощават. И ще успее, той е твърдо копеле. Тези не знаят с кого си имат работа. Засега съумява и това ги вбесява.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 202363307 Фев 2023161220 Фев 2023347018 Фев 20231108
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР